Groepen

Meedenken, weten wat je wensen zijn en onze gasten verwennen met een bourgondische insteek. Dat is onze kracht.

Wij nemen graag de tijd. Onze persoonlijke aandacht maakt iedere wens een mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke bijeenkomsten, personeelsuitjes, uitgebreid diner, high wine, high tea, vergadering, koffietafel, condoleance, groepsdiner of een privéviering. Maar ook een fancy barbecue of borrel behoren tot de mogelijkheden.

Dit allemaal in het fijne Eindhoven, op een zeer bereikbare locatie.

Je bent altijd welkom bij Thym.

Vergaderen

Uw vergadering in een sfeervol jasje?

Meer informatie

Borrel

Iets te vieren of juist gewoon omdat het kan? Een goede borrel met lekkere hapjes maakt alles feestelijk. Of u nou op zoek bent naar een lekker biertje met een bitterbal of mooie Bourgogne wijnen met chique hors d'oeuvres, het is allemaal mogelijk. 

Meer informatie

High Tea

Geniet samen met vrienden of familie van een gezellige middag met heerlijke sandwiches, een glaasje soep, scones en zoetigheden onder het genot van allerlei smaken thee en misschien wel een lekker glas cava. Wij bieden drie typen high tea, al vanaf €16,50.

Meer informatie

High Wine

Een namiddag genieten met vrienden onder het genot van drie heerlijke gerechtjes en bijpassende wijnen of bieren? Dan is de High Wine / High Beer precies wat u zoekt. 

Meer informatie

Barbecue

De barbecue steken wij aan, het enige wat jullie hoeven te doen is genieten.

Meer informatie

Condoleances

Een waardevol afscheid. Even samenkomen en napraten, onder het genot van een kop koffie, een broodje en een kop soep. Of even na borrelen met een glas wijn en iets hartigs. Wij zorgen er graag voor dat uw dag met al het bezoek prettig afgesloten kan worden.

Meer informatie

Babyborrel

Een heleboel visite voor jullie pasgeborene, maar dan op locatie! 

Meer informatie

Neem nu contact met ons op!