Groepen

Meedenken, weten wat je wensen zijn en onze gasten verwennen met een bourgondische insteek. Dat is onze kracht.

Wij nemen graag de tijd. Onze persoonlijke aandacht maakt iedere wens een mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke bijeenkomsten, personeelsuitjes, uitgebreid diner, high tea, vergadering, koffietafel, condoleance, groepsdiner of een privéviering. Maar ook een fancy barbecue of borrel behoren tot de mogelijkheden. 

Dit allemaal in het fijne Eindhoven, op een zeer bereikbare locatie.

Je bent altijd welkom bij Thym.

Neem contact op met onze Eventmanager Kristel van Krieken via events@beehospitality.nl of bel 06-26 67 46 71 voor de mogelijkheden. 

Sunday Brunch

Op zondag iets langer in je warme bed blijven liggen? Laat je iedere laatste zondag van de maand verwennen met een heerlijke brunch bij Thym.

Meer informatie Reserveer nu!

Condoleances

Een waardevol afscheid. Even samenkomen en napraten, onder het genot van een kop koffie, een broodje en een kop soep. Of even na borrelen met een glas wijn en iets hartigs. Wij zorgen er graag voor dat de dag met al het bezoek prettig afgesloten kan worden.

 

Meer informatie

Borrel

Iets te vieren of juist gewoon omdat het kan? Een goede borrel met lekkere hapjes maakt alles feestelijk. Of je nou op zoek bent naar een lekker biertje met een bitterbal of mooie Bourgogne wijnen met chique hors d'oeuvres, het is allemaal mogelijk. 

Meer informatie

Vergaderen

Uw vergadering in een sfeervol jasje?

 

 

Meer informatie

High Tea

Geniet samen met vrienden of familie van een gezellige middag met heerlijke sandwiches, een glaasje soep, scones en zoetigheden onder het genot van allerlei smaken thee en misschien wel een lekker glas cava. Wij bieden drie typen high tea, al vanaf €17,50. 

Meer informatie

Neem nu contact met ons op!