Vergaderen & Evenementen

Meedenken, weten wat je wensen zijn en onze gasten verwennen met een bourgondische insteek. Dat is onze kracht.

Wij nemen graag de tijd. Onze persoonlijke aandacht maakt iedere wens een mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke bijeenkomsten, personeelsuitjes, uitgebreid diner, high tea, vergadering, koffietafel, condoleance, groepsdiner of een privéviering. Maar ook een fancy barbecue of borrel behoren tot de mogelijkheden. 

Dit allemaal in het fijne Eindhoven, op een zeer bereikbare locatie.

Je bent altijd welkom bij Thym.

Neem contact op met onze Eventmanager Kristel van Krieken via events@beehospitality.nl of bel 06-26 67 46 71 voor de mogelijkheden. 

Condoleances

Een waardevol afscheid. Even samenkomen en napraten, onder het genot van een kop koffie, een broodje en een kop soep. Of even na borrelen met een glas wijn en iets hartigs. Wij zorgen er graag voor dat de dag met al het bezoek prettig afgesloten kan worden.

 

Meer informatie

Borrel

Iets te vieren of juist gewoon omdat het kan? Een goede borrel met lekkere hapjes maakt alles feestelijk. Of je nou op zoek bent naar een lekker biertje met een bitterbal of mooie Bourgogne wijnen met chique hors d'oeuvres, het is allemaal mogelijk. 

Meer informatie

Vergaderen

Bij Thym kun je naast genieten van onze heerlijke Franse klassiekers terecht voor een vergadering. Wij beschikken hiervoor over twee fijne ruimtes die zowel geschikt zijn voor grotere als kleinere gezelschappen.

 

Meer informatie

High Tea

Geniet samen met vrienden of familie van een gezellige middag met heerlijke sandwiches, een glaasje soep, scones en zoetigheden onder het genot van allerlei smaken thee en misschien wel een lekker glas cava. We serveren onze high tea al vanaf 6 personen. Wij bieden drie typen high tea, al vanaf €19,50. 

Meer informatie

Babyshower

Een babyshower vol met leuke momenten maakt alles extra bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een feestelijke high tea of gezellige borrel. Bij ons is alles mogelijk om deze speciale gelegenheid te vieren en de toekomstige ouder in het zonnetje te zetten. 

meer info

Trouwen bij Thym By Parkzicht

Wat is er feestelijker dan de viering van de liefde? Bij Thym by Parkzicht maken we van jullie trouwdag een onvergetelijk evenement. Of je nu onze hulp wilt inschakelen voor alle details of specifieke elementen, wij bieden een romantische setting en culinaire verwennerij die perfect passen bij jullie speciale dag.

Meer informatie

Lunch in gezelschap

Genieten van een lunch in een groter gezelschap?  Met onze persoonlijke aandacht zorgen wij voor een onvergetelijke middag bij Thym!

 

Meer informatie

Dineren in gezelschap

Op zoek naar een onvergetelijk diner met een groter gezelschap? Bij Thym zorgen wij met onze persoonlijke aandacht voor een heerlijke avond. Geniet van een gezellig samenzijn en beleef een fijne tijd bij Thym!

 

Meer informatie

Neem nu contact met ons op!